Bouw en Vastgoed

Bouw & Vastgoed marketing

Smart Ranking verzorgd waardevolle marketing voor de Bouw en Vastgoed branche.

Ook in de bouw en vastgoed kan online marketing een waardevolle aanvulling zijn op de huidige kanalen. Met het inzetten van online marketing kan je als vastgoedeigenaar leads binnenhalen of zorgen voor nieuwe klanten. In de bouw is online marketing in te zetten om klanten via zoekmachines te verkrijgen of via social media. Ook kan je als bouwbedrijf omwonenden informeren over de huidige status van een project. Bouw- en vastgoedbedrijven laten online marketing vaak links liggen, terwijl deze kanalen enorm veel kansen bieden.

Wij werken voor onder andere

nijzoon
Jaap de Vries Produkties
AOC
LED

Wat wij doen voor de Bouw & Vastgoed

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van je doelgroep. Aan de hand hiervan maken wij een maatwerk strategie om de doelen en verwachtingen na te streven.

Zoekmachine optimalisatie

Als vastgoedeigenaar ben je niet afhankelijk van alleen Funda. Dankzij SEO kan je je eigen leads genereren via je website. Als bouwbedrijf genereer je op dezelfde manier leads via een eigen website of, afhankelijk van je bedrijf, via een webshop.

In te zetten kanalen

Google

Facebook

Instagram

LinkedIn

Vragen? Nieuwsgierig?

Wij willen ook graag bijdragen aan een online succes voor jouw onderneming! Wordt jij onze volgende partner in de bouw of vastgoed waarvoor wij gaan werken?

Vul gerust ons contactformulier in voor een vrijblijvende aanvraag. Vervolgens nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Hopelijk ben jij de volgende klant waarvoor wij online successen gaan realiseren!

Vrijblijvende aanvraag