Bouw & Vastgoed marketing

Bouwen aan je online doelen.

Bouw & Vastgoed marketing

Als vastgoedbeheerder wil je gevonden worden. Niet alleen via via of dankzij bekende websites. Met het inzetten van online marketing haal je als vastgoedeigenaar leads binnen of zorg je voor nieuwe klanten. In de bouw zet je Online Marketing in om klanten te werven via zoekmachines en Social Media. Ook houd je omwonenden via Social media gemakkelijk up-to-date over de werkzaamheden die je in de buurt uitvoert. Bouw- en vastgoedbedrijven laten online marketing vaak links liggen en dat is zonde! Geen idee wat je eigenlijk met online marketing aan moet of geen tijd om je hierin te verdiepen? Wij helpen je graag!

Wat wij doen voor de Bouw en Vastgoed branche

Social

Wij verzorgen je digitale etalage op Social Media. We stellen met jou vast wat je doelen zijn en werken die uit tot een strategie door middel van een social media scan. We produceren content, gaan het gesprek aan met je (potentiële) huurders en bouwen aan je publiek. Door onze korte lijntjes en persoonlijke aanpak weet jij precies waar je aan toe bent en welke resultaten we samen boeken. 

Search

Dankzij Zoekmachine Optimalisatie vinden mensen je website. Je staat bovenaan in de organische resultaten van zoekmachines en je genereert leads via je website. Wij inventariseren je wensen en brengen de mogelijkheden in kaart. Daarna gaan we voor je aan het werk en klimt je site steeds meer naar boven in zoekresultaten. Is adverteren op zoekmachines bijvoorbeeld ook interessant voor jouw bedrijf? Dan gaan wij ook daarmee aan de slag. Dankzij onze maandelijkse abonnementen heb je inzicht in de resultaten en zo weet je wat je aan ons hebt.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.