Detailhandel

Detailhandel

Online marketing is onmisbaar voor de detailhandel.

Vele winkels zijn onderuit gegaan doordat zij achterlopen. Dankzij het slim inzetten van de juiste marketingkanalen zorgen wij ervoor dat wij de juiste klanten aanspreken. Dit door een betere online vindbaarheid, inzet van Adwords of een goede social media strategie. Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw onderneming hip en trendy wordt en ook online successen gaat behalen. Denk aan trouwe fans op social media of bezoekers die aankopen doen via je website of webshop. Elke onderneming in de detailhandel is anders, daarom zorgen wij voor een maatwerk strategie die aansluit bij jouw doelgroep.

Wij werken voor onder andere

Hummel Haulerwijk
ROECH
inhuys
hornbach

Wat wij doen voor de detailhandel

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van je doelgroep. Aan de hand hiervan maken wij een maatwerk strategie om de doelen en verwachtingen na te streven.

SEO

Als vastgoedeigenaar ben je niet afhankelijk van alleen Funda. Dankzij SEO kan je je eigen leads genereren via je website. Als bouwbedrijf genereer je op dezelfde manier leads via een eigen website of, afhankelijk van je bedrijf, via een webshop.

SEA

Door via Adwords of Bing te adverteren op de juiste termen krijg je gerichte bezoekers. Deze bezoekers zullen een hoge koopintentie hebben, waardoor de omzet zal stijgen. Maandelijks zullen wij de campagne optimaliseren voor een zo hoog mogelijke ROI.

In te zetten kanalen

Google

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

Tumblr

Vragen? Nieuwsgierig?

Wij willen ook graag bijdragen aan het online succes van jouw onderneming! Wordt jij onze volgende partner in de detailhandel waarvoor wij aan de slag mogen gaan?

Vul gerust ons contactformulier in voor een vrijblijvende aanvraag. Vervolgens nemen wij contact met je op om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Hopelijk ben jij de volgende klant waarvoor wij online gaan knallen!

Vrijblijvende aanvraag