Fast Moving Consumer Goods

Fast Moving Consumer Goods

Fast Moving Consumer Goods & Smart Ranking

Fast Moving Consumer Goods zijn producten die (vrijwel) dagelijks gebruikt worden. Veelal zijn dit snelle aankopen, online of in een fysieke winkel. Denk bijvoorbeeld aan een zak brood in de supermarkt. Bij Fast Moving Consumer Goods is het belangrijk dat je direct indruk maakt op de consument. Door hun aandacht te pakken en ze te binden aan een online kanaal vergroot je je naamsbekendheid. De inzet van social media kanalen zal bijdragen aan de branding én afzet van de producten. Grote merken gebruiken niet voor niets alle grote online kanalen met een doordachte marketingstrategie. Door onze ervaring, voor onder andere SoFine Foods, weten wij je doelgroep op een leuke manier te binden aan je merk of product.

Opvallen in de menigte is van enorm belang

Wat wij doen voor FMCG

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van je doelgroep. Wij stellen een doordachte social media strategie op, waarbij wij fans binden aan je merk of product.

Zoekmachine optimalisatie

Voor verschillende FMCG, zoals elektronica, is SEO tegenwoordig ook van groot belang. Steeds meer FMCG producenten zetten in op SEO. Vindbaarheid op de juiste zoekwoorden zal bijdragen aan omzet via online verkoopkanalen, zoals een webshop.

In te zetten kanalen

Google

Facebook

Instagram

Tumblr

Pinterest

Twitter

Vragen? Nieuwsgierig?

Wij willen ook graag aan de slag voor voor jouw product of merk! Wordt jij de volgende partner waarvoor wij gaan werken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvende aanvraag