Horeca marketing

Marketing die naar meer smaakt.

Horeca marketing

Natuurlijk weten de vaste klanten van je café, restaurant, bistro of bar welke sfeer er hangt, wat je organiseert en wat er op je kaart staat. Maar als je ook nieuwe gasten aan wilt trekken is een online visitekaartje onmisbaar!

Met Social Media kun je jouw gasten op de hoogte houden van nieuwe drankjes, gerechten of evenementen. Ook kun je gasten aan je binden en je publiek uitbreiden met Zoekmachine Marketing. Het resultaat? Meer reserveringen, meer bekendheid en meer omzet. Klinkt ingewikkeld? Geeft niet. Wij helpen je daar graag mee!

Wat wij doen voor de Horeca

Social

Een eigen identiteit is ontzettend belangrijk voor een horeca gelegenheid. Deze moet dan ook naar voren komen op social media. Wij gaan daarom met jou in gesprek om jou en je bedrijf te leren kennen. We maken content die bij je bedrijf past en verbinden zo je vaste bezoekers aan je organisatie. We beantwoorden de vragen van je publiek, gaan het gesprek aan en zetten advertenties in om je pagina’s te laten groeien. Door een directe, persoonlijke samenwerking weet jij precies wat we doen en heb je inzicht in de strategieën. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Search

Wij zorgen dat mensen je vinden, dat ze je site bezoeken om je menukaart te bekijken en tafels te boeken. Hoe? Door Zoekmachine Optimalisatie strategieën en Zoekmachine Adverteren. We kijken naar je wensen en maken een strategie op maat. We houden je op de hoogte van de geboekte resultaten, zodat jij weet waar je aan toe bent. Het resultaat? Meer bezoekers op je websiteen meer bezoekers in jouw  horecagelegenheid.
 

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.