Horeca marketing

Horeca Marketing

Horeca Marketing & Smart Ranking

Online marketing begint een steeds belangrijkere rol te spelen voor de horeca. Horeca marketing is immers een toegankelijke manier om gasten aan te spreken via veelgebruikte kanalen. Smart Ranking heeft ruime ervaring met horeca marketing, de behoeftes van gasten en de mogelijkheden voor geven van bekendheid in de horeca. Wij willen gasten binden aan uw bedrijf. Door het creëren van meer fans, het onderhouden van banden met uw gasten en het aanspreken van uw gasten krijgt u automatisch meer reserveringen. Hierdoor zal zowel de omzet alsook de bekendheid stijgen. Wij houden niet van onzin. Daarom werken we met bewezen strategieën en boeken wij goede resultaten voor al onze partners. Nu al overtuigd? Neem dan gerust contact op!

Wij werken voor onder andere

Hemingway's Cuba
boccaccio
fellini
liff-assen
Cervantes
moro

Onze horeca marketing

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van je gasten. Hier spelen wij op in dankzij een maatwerk strategie. Likes of volgers zetten wij om naar fans en reacties naar interacties.

Zoekmachine optimalisatie

Door een betere vindbaarheid krijg je meer relevante bezoekers op je website. Bezoekers die op zoek zijn naar een specifieke horecagelegenheid. Dit zal ervoor zorgen dat er meer reserveringen binnenkomen en dat de omzet zal stijgen.

In te zetten kanalen

Google

Facebook

Instagram

Twitter

Vragen? Nieuwsgierig?

Wij willen ook graag bijdragen aan een online succes voor jouw horecaonderneming! Wordt jij onze volgende partner waarvoor wij gaan werken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvende aanvraag