Start-up marketing

Een vliegende start voor je start-up.

Start-up marketing

Wil je wél werken aan je bekendheid, maar heb je (nog) geen gigantisch marketingbudget? Dan is digitale marketing dé manier om je start-up onder de aandacht te brengen. Creëer fans, werf klanten en bouw een netwerk met verschillende social platforms. Is jouw dienst of product een gat in de markt? Dan wil je ook gevonden worden. Zet daarom niet alleen in op Social Media, maar ook op je vindbaarheid en je positie in zoekresultaten. Heb je het simpelweg te druk om je daarin te verdiepen? Geeft niet, wij nemen het graag van je over zodat jouw start-up zich op haar eigen ontwikkeling kan richten.

Wat wij doen voor Start-ups

Social

Wij helpen je succesvol te worden op internet. We bouwen een fanbase, zorgen voor een hype en zorgen dat jouw start-up er uit springt. Hoe? We gaan met je in gesprek. Op basis hiervan maken we een plan op maat en werken je doelen uit. We creëren content, adverteren en onderhouden de banden met je doelgroep. Ook zorgen we ervoor dat jij op de hoogte bent van wat er speelt. Door korte, directe lijntjes weet jij waar je aan toe bent.

Search

Jouw start-up goed in de markt zetten begint met vindbaarheid. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie vindbaar is en dat alle informatie up to date is. Wij zorgen dat je er bij relevante zoekopdrachten uitspringt, en dat je bekendheid groeit. Hoe? We inventariseren je doelen: wat wil je bereiken, wie moeten jou vinden? We maken een strategie, gaan voor je aan de slag en zorgen dat jij maandelijks inzicht hebt in de vorderingen. Zo heb jij altijd zicht op wat er gebeurt.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.