Startups

Startups

Startups & Smart Ranking

Smart Ranking helpt diverse startups succesvol te worden op het internet. Voor een startup kunnen wij de zoekmachine marketing en social media marketing uit handen nemen. Het voordeel hiervan is dat de startup zich met de eigen ontwikkeling bezig kan houden.

In veel gevallen is het voor een startup belangrijk om zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren of social media marketing in te zetten. Vrijwel alle startups die tegenwoordig ontstaan leunen op het internet. Daarom is het vitaal dat jouw startup ook meebeweegt met de online trends. Kunnen wij jouw startup ook helpen succesvol te worden op het internet? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Bel gerust naar 050 2340020 en wij staan je graag te woord of vul onderstaand contactformulier in.

Startups die wij helpen succesvol te worden

softwarevergelijken
bannerwise
fooddrop
klippa

Wat wij voor startups doen

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van je doelgroep. Aan de hand hiervan maken wij een maatwerk strategie om de doelen en verwachtingen na te streven.

Zoekmachine optimalisatie

Met een betere vindbaarheid krijg je meer relevante bezoekers op je website. Dankzij een uitgekiende SEO strategie zorgen wij ervoor dat deze bezoekers tot jouw doelgroep behoren. Dit zal ervoor zorgen dat de omzet dankzij de inzet SEO zal stijgen.

Zoekmachine optimalisatie

Dankzij de inzet van zoekmachine adverteren worden advertenties van jouw website alleen getoond bij relevante zoekopdrachten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je gerichte en geïnteresseerde bezoekers op je website krijgt.

In te zetten kanalen

Google

Facebook

Instagram

Twitter

Pinterest

LinkedIn

Vragen? Nieuwsgierig?

Ook voor jouw startup gaan wij graag aan de slag! Wij doen er alles voor om online succes te boeken voor onze partners.

Vul gerust ons contactformulier in voor een vrijblijvende aanvraag. Vervolgens nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Hopelijk ben jij de volgende klant waarvoor wij online successen gaan realiseren!

Vrijblijvende aanvraag