Webshops

Webshops

Webshops & Smart Ranking

Online marketing is simpelweg onmisbaar voor webshops. Online kanalen zijn dé bron waar je bezoekers vandaan moeten komen. Een webshop zonder marketing is niets. Er zullen immers geen bezoekers op je webshop terecht komen. Hierdoor mis je omzet. Smart Ranking heeft ruime ervaring met online marketing voor webshops. Of het nu gaat om social media marketing of zoekmachine marketing. De inzet van de kanalen is afhankelijk van je behoeften en je doelgroep. Wij houden niet van onzin. Daarom werken we met bewezen strategieën en boeken wij goede resultaten voor al onze partners. Al overtuigd? Neem dan gerust contact op!

Wij werken voor onder andere

fotofabriek
Jaap de Vries Produkties
acetrading-logo
burnwoods
civap
hornbach

Wat wij doen voor de Bouw & Vastgoed

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van je doelgroep. Hier spelen wij op in dankzij een maatwerk strategie. Likes of volgers zetten wij om naar fans en reacties naar interacties.

Zoekmachine optimalisatie

Door een betere vindbaarheid krijg je meer relevante bezoekers op je webshop. Bezoekers die op zoek zijn naar producten in jouw assortiment. Dit zal ervoor zorgen dat er meer bestellingen geplaatst worden en dat de omzet zal stijgen.

Zoekmachine adverteren

Door te adverteren op voor jouw webshop relevante zoektermen zorgen wij voor gerichte bezoekers. Deze bezoekers hebben een hoge koopintentie, omdat zij zelf ervoor hebben gekozen jouw webshop te bezoeken. Maandelijks optimaliseren wij de campagne.

In te zetten kanalen

Google

LinkedIn

Instagram

Facebook

Twitter

Instagram

Vragen? Nieuwsgierig?

Wij willen ook graag bijdragen aan een online succes voor jouw webshop! Wordt jij onze volgende partner waarvoor wij gaan werken?

Vul gerust ons contactformulier in voor een vrijblijvende aanvraag. Vervolgens nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Hopelijk ben jij de volgende klant waarvoor wij online successen gaan realiseren!

Vrijblijvende aanvraag