Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening & Smart Ranking

Online marketing begint een steeds belangrijkere rol te spelen voor de zakelijke dienstverlening. Tegenwoordig draait het niet alleen meer om vertegenwoordigers, acquisiteurs en beurzen. Ook via online kanalen, denk bijvoorbeeld aan Google en LinkedIn, kun je leads of klanten verkrijgen. Dankzij een slimme mix en inzet van online kanalen zorgen wij ervoor dat je je doelgroep aanspreekt. Denk aan een campagne op LinkedIn om zo specifieke bedrijven of personen te bereiken of een gedegen SEO strategie waarbij je vindbaar wordt op de zoektermen die jouw doelgroep gebruikt. Hebben wij je overtuigd? Neem dan gerust contact op!

Wij werken voor onder andere

Jaap de Vries Produkties
softwarevergelijken
de-ict-prins
klippa
Melon AI
bannerwise

Wat wij doen voor onze zakelijke partners

Social media beheer

Wij nemen de social media kanalen uit handen. Na een social media scan weten wij wat de behoeftes zijn van klanten en leads. Hier spelen wij op in dankzij een maatwerk social media strategie. Maandelijks halen wij het onderste uit de kan.

Zoekmachine optimalisatie

Met een betere vindbaarheid krijg je meer relevante bezoekers op je website. Dankzij een uitgekiende SEO strategie zorgen wij ervoor dat deze bezoekers tot jouw doelgroep behoren. Dit zal ervoor zorgen dat de omzet dankzij de inzet SEO zal stijgen.

Zoekmachine adverteren

Dankzij de inzet van zoekmachine adverteren worden advertenties van jouw website alleen getoond bij relevante zoekopdrachten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je gerichte en geïnteresseerde bezoekers op je website krijgt.

In te zetten kanalen

Google

Facebook

Twitter

LinkedIn

Vragen? Nieuwsgierig?

Wij willen ook graag werken aan online succes voor jou! Ben jij de volgende partner waarvoor wij gaan werken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Vrijblijvende aanvraag