Linkbuilding voor Mr. Chadd

Linkbuilding voor Mr. Chadd

Mr. Chadd is in 2014 opgericht door Jan Kuipers en Kim van der Esch en is het eerste online en on-demand platform voor huiswerkbegeleiding en bijles. Na diverse betaalde marketingcampagnes was het voor Mr. Chadd tijd om ook vanuit SEO tractie te krijgen en op een duurzame manier nieuwe aanmeldingen te verkrijgen.

Het marketingteam van Mr. Chadd is in eerste instantie zelf gestart met het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. Toen na verloop van tijd de basis stond en er op continue basis content werd gemaakt, was het voor Mr. Chadd tijd om ook te werken aan de autoriteit van de website door middel van linkbuilding. Om op een duurzame manier relevante en hoogwaardige backlinks te verkrijgen is er een linkbuilding traject gestart.

Het verkrijgen van kwalitatieve backlinks

Waar veel marketing bureaus, en ook concurrenten van Mr. Chadd, relatief laagwaardige backlinks verkrijgen was de strategie voor Mr. Chadd direct duidelijk. Om organisch de snelle groei door te zetten zijn kwalitatieve backlinks cruciaal. Linkbuilding strategieën als directory backlinks zijn voor Mr. Chadd achterhaald en daarom zijn deze bewust vermeden.

Met ons uitgebreide netwerk en eigen portfolio van kwalitatieve websites, zijn wij op maandelijkse basis bezig om autoritaire backlinks voor Mr. Chadd te verkrijgen. Hierbij is relevantie ook van groot belang. De verkregen backlinks komen bij voorkeur uit nieuwsbronnen of vanaf onderwijs-gerelateerde websites.

Het resultaat

Mr. Chadd blijft enorm hard doorgroeien en de groeicijfers spreken voor zich. Inmiddels heeft Mr. Chadd het grootste SEO marktaandeel op het gebied van bijles en huiswerkbegeleiding. Op algemene en hoog concurrerende zoektermen als “huiswerkbegeleiding” zijn topposities behaald. Het linkbuilding traject blijven wij voor Mr. Chadd uitvoeren en wordt uitgebreid naar onder meer lokale landingspagina’s en een effectieve SEO strategie. Zo verkrijgt Mr. Chadd op termijn volledige marktdominantie.

Organic visitors

4724,92% groei in organische bezoekers

Zoektermen in top 10

385% groei in visibility

ROI SEO

2600% groei in conversies

SEO market share

2392,82% groei in vertoningen