Content marketing bureau

Bereik jouw klant écht dankzij de inzet van content marketing.
Content marketing bureau

Smart Ranking is een content marketing bureau dat door middel van relevante en aantrekkelijke content jouw klanten bereiken. Je kunt hierbij denken aan webteksten, blogs en PR-berichten. Hoe bereiken wij de klant dan? Dit doen wij door middel van een echt interessant verhaal. Iets wat jouw klant ook echt wil lezen. Doordat het daadwerkelijk interessant is zal de klik door of naar jouw website een stuk groter zijn. Goede content triggert, verrast én overtuigt.

Content Marketing

Consumenten zien bijna 100.000 reclame-uitingen per dag; hoe zorg je er dan toch voor dat je opvalt? Doordat consumenten zoveel reclame zien hebben ze een NEE-NEE sticker op zichzelf geplakt. Ziet iets eruit als reclame, zullen ze niet verder lezen. Om toch in beeld te komen bij de consument creëren wij met content marketing iets wat triggert en uitnodigt tot doorlezen.

Conversie uit content marketing

De consument leest vervolgens verder en doordat hij of zij echt geïnteresseerd is, is het ook daadwerkelijk de moeite waard voor de consument om door te klikken. Door het lezen of zien van een grappige blog wordt de aandacht van de klant getriggerd en zal het artikel sneller worden gelezen. Waarom? Omdat het niet wordt gezien als reclame, maar als iets wat daadwerkelijk interessant is. Verder vindt Google goede content op een website erg belangrijk. Sites met goede content worden door Google als kwalitatief beter gezien. Met een juiste content strategie sla je dus twee vliegen in een klap.

Bereik meer, door minder te schreeuwen

Meer weten of de manier waarop wij onze content marketing als online bureau inzetten? Neem gerust contact met ons op!

Hoe kan je content marketing inzetten?

PR

Blog

Social media

Nieuwsbrief

Infographic

Influencers

Website

Adverteren

Content platformen

Kunnen wij je helpen?

Kunnen wij jou ook helpen met het inzetten van content marketing? Als content marketing bureau hebben wij ruime ervaring met het inzetten van content marketing voor jouw doelgroep. Wij hebben tientallen bedrijven aan een succesvolle content marketing strategie geholpen. Vul vrijblijvend ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijblijvende aanvraag