Content Marketing

Met waardevolle content bereik je meer.

Content Marketing

Een goed design van je website is leuk, maar een website kan niet zonder content. Denk hierbij aan de gewone teksten op je site, maar ook aan blogs en artikelen. Content wordt pas echt waardevol als er een goede strategie achter zit. Een goede content marketing strategie triggert, verrast, werft, informeert en overtuigt.

"Users will visit your website for it’s content. Everything else is just the backdrop."

Onze SmartRankers weten hoe waardevol content is en hoe een goede tekst geschreven moet worden. En dat is belangrijk, want goede content zorgt voor een hogere conversie. Je kunt wel een goede website met veel bezoekers hebben, maar zonder de juiste content op deze website schiet je jouw organisatiedoelen voorbij. Met goed doordachte content laat je zien wat jij in huis hebt. Je laat je expertise zien binnen jouw vakgebied en bind je klanten aan jouw merk.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat wij genoeg kennis van jouw organisatie hebben gekregen zullen we een uitgebreide Content Marketing strategie op gaan zetten. Hierin vind je relevante zoekwoorden en de doelen die wij willen bereiken met de content. Vervolgens leveren wij waardevolle webteksten, die voor meer bereik zorgen.

Wil je meer weten over content marketing? Of wil je weten of jouw huidige content aan de maatstaven voldoet? Neem dan gerust contact op.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen