Display Advertising

Bereik meer door opvallende en prikkelende banners.

Display Advertising

Bewegend beeld triggert en trekt automatisch de aandacht naar zich toe. Met Display Advertising maak je optimaal gebruik van deze kennis. De resultaten van deze vorm van adverteren zijn erg goed, maar dan moeten de advertenties wel op de juiste manier zijn ingezet. SmartRanking heeft veel ervaring op het gebied van Dispay Advertising en helpt jou graag met het inzetten van dit middel.

“Display Advertising may seem boring, but still stimulate the eyes and therefore the brain.”

Hoe doen we dat dan? Wij gebruiken opvallende en prikkelende banners, waar altijd een call-to-action in zit. We zorgen ervoor dat jij bereik haalt uit deze vorm van adverteren. Hoe we dat doen lees je hieronder.

Hoe gaan wij te werk?

We horen graag hoe wij jou kunnen helpen met het bereiken van jouw organisatiedoelen. We stellen een plan van aanpak op en geven je realistische cijfers van het te verwachten bereik. Onze Plaatjesmakers ontwikkelen prikkelende en interessante banners die resultaten genereren en deze zetten wij vervolgens via Google Advertising voor je in. Uiteraard ontvang je van ons na afloop (of maandelijks) een rapportage.

Ben je benieuwd wat en wie wij allemaal voor jouw organisatie kunnen bereiken? Je kunt ons bereiken via 050-2340020 of via ons contactformulier.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen