Influencer Marketing

Mond-tot-mondreclame in een digitaal jasje.

Influencer Marketing

Toen Madonna Uggs droeg in de zomer steeg de verkoop van de schoenen in deze periode enorm. Door invloedrijke personen online te laten praten over jouw merk of product kun je jouw ideale doelgroep op een goede manier bereiken en beïnvloeden.

“An influencer is a person or group that has the ability to influence the behaviour or opinions of other.”

Influencer Marketing kun je zien als mond-tot-mondreclame in een digitaal jasje. Een Influencer staat vaak dichterbij de doelgroep dan jouw organisatie zelf. Daardoor is de boodschap die ze overbrengen een stuk geloofwaardiger voor de consument én dus effectiever.

Influencers zijn er in verschillende vormen en maten. Maar hoe kies je de juiste Influencer, die past bij je bedrijf en belangrijker: daadwerkelijk jouw doelgroep bereikt? SmartRanking heeft een uitgebreid netwerk met verschillende influencers die we kunnen inschakelen voor jouw merk.

Hoe gaan wij te werk?

We horen graag wat de wens is van jouw organisatie en in welke branche je werkt. Wil je liever een groot bereik of ga je voor een lager aantal volgers die heel erg betrokken zijn? Nadat jouw doelen en wensen duidelijk zijn geworden, zoeken we een influencer die bij je doelen en je organisatie past. Afhankelijk van jouw wensen onderhouden wij het contact en leveren we een rapportage met de resultaten. Benieuwd geworden naar onze mogelijkheden of zin in een kopje koffie? Neem contact met ons op of check eens in bij ons kantoor.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen