Remarketing

Geïnteresseerde klanten opnieuw bereiken en triggeren.

Remarketing

Een al geïnteresseerde doelgroep bereik je met Remarketing. Remarketing houdt in dat je bezoekers van jouw website opnieuw benadert om ze zo alsnog over te laten gaan tot een conversie. Bezoekers van je website zijn al geïnteresseerd in je product of dienst en zijn makkelijk te bereiken met deze vorm van adverteren. Twijfelende klanten haal je met Remarketing binnen, door bijvoorbeeld een goede aanbieding te tonen.

“Expose your brand to those who are already interested in your product.”

Remarketing vindt plaats binnen Google, Facebook, Instagram of LinkedIn. Doordat wij specialistische kennis hebben van al deze platformen weten wij precies hoe wij deze vorm van marketing in moeten zetten op een manier die ook daadwerkelijk resultaat oplevert. Want dat vinden wij belangrijk.

Hoe gaan wij te werk?

Nadat wij genoeg kennis van jouw organisatie en doelen hebben gekregen zetten wij een Remarketing Campagne op. Deze voeren wij compleet voor jouw organisatie uit en uiteraard leveren we maandelijks een rapportage aan. Heb je vragen over Remarketing? Of wil je weten hoe wij jouw organisatie verder kunnen helpen groeien? Neem gerust contact op.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen