Zoekmachine adverteren

Zoekmachine Adverteren

Altijd zichtbaar op de juiste zoekwoorden.
Zoekmachine adverteren

Met SEA bereik je een groot publiek. Wij doen een marktonderzoek en zetten met de uitkomst een SEA-campagne op. Zo weten wij op welke zoektermen jouw doelgroep zoekt en welke zoektermen het beste rendement opleveren. Dit bespaart je veel geld aan nutteloze zoekwoorden of te hoge biedingen en zorgt voor een hogere conversie.

Zoekmachine adverteren kost geld. Het is daarom belangrijk dat er alleen op relevantie zoektermen ingezet wordt. Dat scheelt budget. Wij weten exact wat wel en niet werkt en hoe er niet alleen voor lage kosten kan worden gezorgd, maar ook voor hoge conversie. Oftewel: een hoge CTR en een lage CPC, CPM of CPA. Door middel van een goede landingspagina bijvoorbeeld, om zo een hogere kwaliteitsscore te creëren. Zodra de bezoeker op uw website komt, moet hij getriggerd worden. Zodat hij e-mailt voor meer informatie of jouw product koopt.

Wij werken met een maandelijks abonnement. Op die manier kunnen wij de beste resultaten garanderen. Een SEA-campagne opzetten is pas het begin. Met behulp van maandelijkse optimalisatie word je campagne constant verbeterd. Zoekmachine adverteren is een goede manier om nieuwe bezoekers te verwelkomen. Voor tijdelijke acties en zoektermen met een hoge concurrentie is SEA een must.

Kunnen wij je ergens mee helpen? Bel gerust naar 050 2340020 en wij staan je graag te woord!

Wat doen wij?

MANAGEMENT

CONCURRENTIE ONDERZOEK

PPC AUDITS

DISPLAY ADVERTISING

RETARGETTING

SHOPPING

Wat klanten over ons zeggen

FEITEN OVER ADWORDS

27,7% GEM. CTR POSITIE 1 OP MOBIEL

19,3% GEM. CTR POSITIE 1 OP DESKTOP

9,2% GEM. CTR POSITIE 2 OP MOBIEL

11,4% GEM. CTR POSITIE 2 OP DESKTOP

Verstuur je vrijblijvende aanvraag