De knapste vrouw van Groningen

De knapste vrouw van Groningen gaat oogverblindend hard in Google

De knapste vrouw van Groningen is..... Lotte

De knapste vrouw van Groningen ben je niet zomaar. Het vergt veel energie en tijd. Je moet urenlang voor de spiegel staan. Bovendien moet je doen alsof je een fitgirl bent, terwijl je liever borrelnootjes eet thuis. Maar gelukkig begrijpt deze vrouw dat er meer is dan alleen een knap uiterlijk.

De knapste vrouw van Groningen heeft natuurlijk de beauty en de brains

Deze beauty met SEO brain werd aangenomen door de knapste man van Groningen. Hoewel knappe vrouwen minder snel worden aangenomen omdat dit problemen op de werkvloer veroorzaakt. Wist hij het zeker. Deze SEO brains in een knappe verpakking kon hij niet laten lopen. Zo startte de succesvolle samenwerking tussen de knapste vrouw van Groningen en Jarik Oosting. 

Wie is de knapste vrouw van Groningen 

Tsja wie is die knapste vrouw van Groningen? Dat is natuurlijk Lotte. Werkzaam als SEO specialist bij SmartRanking. Ondanks dat Lotte een import Groninger is, heeft ze zich toch ingeschreven voor deze competitie. Ze durft de strijd zeker aan en gaat deze uitdaging ook niet uit de weg. 

De nummer 1 vrouw van Groningen, maar ook in Google 

De knapste vrouw van Groningen is elke dag liefdevol bezig met haar klanten. Voor elke klant wil zij een nummer 1 plek. Maar ook in deze ranglijst veroverdt ze maar al te graag #1. 

Wat anderen zeggen over de knapste vrouw van Groningen 

"De blauwe ogen van Lotte staan bij  mij op nummer 1." - Jarik Oosting (Knapste man van Groningen)

"Gelukkig staat het scherm van Lotte extra hoog. Zo kan ik niet haar de hele dag zien. Anders zou ik mijn werk nooit afkrijgen" - Karsten Oude Nijeweme 

"Jaloezie doet wel wat met je" - Rianne Boven 

"Ik doe hier liever geen uitspraken over, ik heb een vriendin." - Laurens Jove Rodríquez