Custom GPT’s

Wil jij je website of webshop efficiënter optimaliseren voor zoekmachines? Maak dan gebruik van de custom GPT’s die zijn ontwikkeld en getest door de SEO specialisten van SmartRanking. Alle publieke GPT’s vind je in het overzicht hieronder.

Overzicht van onze GPT’s

Topicale autoriteit uitbouwen

Met deze GPT krijg je voor jouw website of webshop een overzicht van topics. Hiermee bouw je de structuur van je platform uit, om zo gebruikers te voorzien van alle informatie die zij nodig hebben.

Productomschrijvingen genereren

Op basis van je webshop en doelgroep schrijft deze GPT productteksten, waarmee je je webshop behulpzamer en relevanter maakt voor je gebruikers.

Meta titels en meta descriptions opstellen

Feedback op de GPT’s

Heb je feedback over een van onze GPT’s? Stuur dan een mail naar info@smartranking.nl met je feedback, zodat de GPT verder doorontwikkeld wordt.

Showroom van Kurk24

"Wij zijn erg tevreden over de service van SmartRanking op het gebied van SEO. Sinds we met hen samenwerken, hebben we mooie verbeteringen gezien in onze online zichtbaarheid en zoekresultaten. Het maandelijkse overleg is een waardevol moment waarin we niet alleen de behaalde resultaten bespreken, maar ook de strategie voor de toekomstplannen. De transparante aanpak, gecombineerd met de kennis van zoekmachineoptimalisatie, maakt de samenwerking zeer prettig en effectief. Wij kijken uit naar verdere groei en de samenwerking!"

Showroom van Kurk24
André Nienhuis, Eigenaar van Kurk24
Testimonial LoodsXL

"Wij werken al sinds 2019 met SmartRanking, en zij beheren de SEO-activiteiten voor onze beide webshops. Het team van SmartRanking is professioneel, betrouwbaar en meedenkend. Wat opvalt is hun betrokkenheid: ze gaan verder dan alleen de dienstverlening. Ze zijn flexibel en bereid om te helpen, ongeacht de tijd. Ze zijn echte probleemoplossers. De samenwerking met SmartRanking is zeer aangenaam, de communicatie is duidelijk en ze zijn eerlijk. Ik ervaar SmartRanking als een waardevolle partner in onze business."

Testimonial LoodsXL
Zina Santing, Marketing manager bij LoodsXL
SEO bureau van WeFact

"Handen uit de mouwen! De actieve houding en kennis van zaken is wat SmartRanking onderscheid van anderen. Maandelijks worden de uit te voeren taken besproken. Samen wordt er gewerkt om hogere posities en groter publiek via Organic Search te bereiken."

SEO bureau van WeFact
Roel Korting, Oprichter van WeFact
Samenwerking met Payt

"Wij zijn erg blij met de samenwerking met SmartRanking. Zij leggen ons goed uit waarom er keuzes in de strategie worden gemaakt en wat het verwachte effect ervan gaat zijn. De resultaten die wij samen behalen zijn goed en het kennisniveau van SmartRanking is erg hoog."

Samenwerking met Payt
Sanne de Vries, Marketing manager bij Payt
Hoofdkantoor van Renson

Met SmartRanking's technische SEO-kennis, proactieve aanpak en migratie-expertise houden we onze website gezond en behalen we vlotte projectresultaten.

Hoofdkantoor van Renson
Simon de Smet, Digital Project Manager bij Renson
Mediahuis testimonial

"SmartRanking zorgt ervoor dat we samen met passie kunnen werken aan waar het om draait: goed vindbare content. Ze denken echt met ons mee, niet alleen vanuit technisch inzicht, maar ook met enthousiasme en creativiteit."

Mediahuis testimonial
Noah Korevaar, Head of Content bij TMG (Telegraaf Media Groep)
Goedkoopisolatiemateriaal.nl

“De samenwerking met SmartRanking is erg fijn. Er wordt breder gedacht dan enkel optimalisaties, zo hebben we intussen op basis van de adviezen ook het productassortiment uitgebreid om onze klanten beter te kunnen helpen.”

Goedkoopisolatiemateriaal.nl
Ruben Lindenberg, Operationeel Manager bij Goedkoopisolatiemateriaal.nl
Simplicate testimonial

"Supertevreden met ons partnership met SmartRanking. Het team heeft ons geholpen met begeleiding van de bouw van nieuwe website, de SEO strategie, website migratie, linkbuilding, contentstrategie en website monitoring; bij elke downtime of spontaan wegvallen van een meta title kregen we vrijwel direct een seintje. SmartRanking is super klantgefocust en staat altijd paraat met up-to-date en deskundige SEO kennis."

Simplicate testimonial
Pim van Dijk, Senior Online Marketeer bij Simplicate
Yezzer

"Door onze samenwerking met SmartRanking hebben we een team van gepassioneerde SEO professionals in huis gehaald die altijd over de laatste kennis en vaardigheden op het gebied van SEO beschikt. Het is enorm prettig samenwerken omdat SmartRanking flexibel is, goed communiceert, efficiënt werkt en resultaat boekt. Het is een lange termijn samenwerking waar we inmiddels al lange tijd de vruchten van plukken."

Yezzer
Annette Wassenaar, Co-founder bij Yezzer
Visser Assen testimonial

“Al vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij SmartRanking. De persoonlijke aandacht en het meedenken in onze ideeën was precies waar we naar op zoek waren. Een goede basis voor een langdurige samenwerking. SmartRanking helpt ons voornamelijk met on-page SEO, maar ook daaromheen geven ze pro-actief tips en advies en kunnen we altijd bij hen terecht met vragen of voor een sparsessie. De samenwerking heeft veel resultaat opgeleverd en wij zijn van mening dat het nog veel meer zal opleveren. Kortom, we zijn zeer tevreden met de samenwerking en zullen daarom nog lang met SmartRanking zaken doen.”

Visser Assen testimonial
Robert de Vries, Online marketeer bij Visser Assen
Goudonline testimonial

"Wij hebben destijds voor SmartRanking gekozen omdat zij verreweg de meeste, SEO tools en expertise in huis hadden. Dit betaald zich tot de dag van vandaag nog steeds ruimschoots terug!"

Goudonline testimonial
Wim Bischoff, Algemeen Directeur bij Goudonline.nl
Nico Oud over SEO bureau SmartRanking

"Ik heb altijd onze SEO gedaan, maar sinds vorig jaar helpt SmartRanking me met linkbuilding, de strategie en technische SEO zaken. Sindsdien ben ik nog beter gaan ranken op competitieve keywords."

Nico Oud over SEO bureau SmartRanking
Nico Oud, Founder van Springcast.fm