Bereik meer met SmartRanking.

Hoi! Wij zijn SmartRanking.

over ons

SEO specialisten

Wij zijn SmartRanking. Net even anders dan anderen. Geen breed online marketing bureau, maar SEO specialisten. Ons kantoor bevindt zich in Groningen, onze klanten door heel Nederland.

Wij mogen met trots werken voor grote en kleine, bekende en minder bekende bedrijven, allemaal evenveel geliefd door de SmartRankers. Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent.

Daarom richten wij ons enkel op zoekmachine optimalisatie, zo kunnen wij het beste resultaat voor onze klanten bereiken.

Onze visie op de online marketing wereld 

SmartRanking is in 2015 opgericht door Jarik, met de visie dat er binnen de online wereld te weinig gespecialiseerde bureaus zijn. Jarik was van mening dat een marketeer slechts goed is op één vakgebied en niet overal volledige kennis van kan hebben.

Vanuit deze gedachte focussen wij ons enkel op waar wij super goed in zijn: SEO.

“Marketing is really just about sharing your passion.”

Onze klanten..

Geregeld krijgen wij de vraag of wij ons ook specialiseren in een specifieke branche of werken voor bedrijven met een bepaalde grootte. Dit doen wij niet! Wij werken voor zowel grotere als kleine bedrijven. Wel zijn er een aantal gemene delers die onze klanten hebben:

  • Ze zijn al gestart met SEO, maar niet tevreden over het resultaat of willen er meer uithalen
  • Ze zijn ambitieus en willen graag groeien 
  • Ze zien in dat de ambitieuze vakidioten van SmartRanking de ambities voor groei delen

Wij geven om onze klanten en hebben voor iedere klant evenveel klantliefde. Uiteindelijk draait alles om resultaat en daarmee gaat ook kwaliteit gepaard. Het kan dus voorkomen dat wij sommige klanten niet aannemen.

Niet uit arrogantie, maar omdat wij het belangrijk vinden dezelfde ambitie te hebben en omdat de kwaliteit hoog in het vaandel moet staan.

MVO

Wij zijn groot voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zorgen wij goed voor onze collega's én de wereld. Lees meer over ons MVO beleid.

SmartRankers

SMARTRANKERS

Jarik Oosting
Rianne Boven
Lotte Janssen
Laurens Jove Rodríguez
Ellen van Niejenhuis
Loïs Grimmius
Fleur Senechal
Cheno Hartholt
Kikkers
SmartRankers
SmartRanking denkt echt met ons mee

SmartRanking denkt echt met ons mee

SmartRanking zorgt ervoor dat we samen met passie kunnen werken aan waar het om draait: het eindproduct. Ze denken echt met ons mee, niet alleen vanuit technisch inzicht, maar ook met enthousiasme en creativiteit.

Noah Korevaar - Wayne Parker Kent

Wij zijn erg blij met SmartRanking!

Wij zijn erg blij met SmartRanking!

“Wij werken al een tijdje fijn samen met SmartRanking. Ze denken altijd met ons mee om nóg beter gevonden te worden in de zoekresultaten en nog meer uit onze advertenties te halen. Bovendien is SmartRanking erg flexibel en kunnen er veel dingen gelijk worden opgepakt wanneer er haast bij is. De communicatie met Jarik is top en hij legt op een duidelijke manier uit waarom hij bepaalde dingen heeft gedaan en wat de uitkomst ervan is. Wij zijn erg blij met SmartRanking!”

Manuela Warnar - Watermelon

SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen.

SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen.

SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen. De perfecte combinatie van SmartRanking tussen de juiste inzet en overleg op het juiste moment heeft geleidt tot mooie SEO-resultaten die ons daadwerkelijk een beter bedrijfsresultaat leveren.

Daniël Heesen - Bustotaal

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen