Word ook vindbaar dankzij SmartRanking

Wij zijn SmartRanking: SEO specialisten met liefde en passie voor ons vakgebied.

over ons

SEO specialisten

Wij zijn SmartRanking. Net even anders dan anderen. Geen breed online marketing bureau, maar SEO specialisten. Ons kantoor bevindt zich in Groningen, onze klanten door heel Nederland.

Wij mogen met trots werken voor grote en kleine, bekende en minder bekende bedrijven, allemaal evenveel geliefd door de SmartRankers. Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent.

Daarom richten wij ons enkel op zoekmachine optimalisatie, zo kunnen wij het beste resultaat voor jou bereiken.

Onze visie op de online marketing wereld 

SmartRanking is in 2015 opgericht door Jarik, met de visie dat er binnen de online wereld te weinig gespecialiseerde bureaus zijn. Jarik was van mening dat een marketeer slechts goed is op één vakgebied en niet overal volledige kennis van kan hebben.

Vanuit deze gedachte focussen wij ons enkel op waar wij super goed in zijn: zoekmachine optimalisatie.

“Marketing is really just about sharing your passion.”

Onze klanten..

Geregeld krijgen wij de vraag of wij ons ook specialiseren in een specifieke branche of werken voor bedrijven met een bepaalde grootte. Dit doen wij niet! Wij werken voor zowel grotere als kleine bedrijven. Wel zijn er een aantal gemene delers die onze klanten hebben:

  • Ze zijn al gestart met SEO, maar niet tevreden over het resultaat of willen er meer uithalen
  • Ze zijn ambitieus en willen graag groeien 
  • Ze zien in dat de ambitieuze vakidioten van SmartRanking de ambities voor groei delen

Wij geven om onze klanten en hebben voor iedere klant evenveel klantliefde. Uiteindelijk draait alles om resultaat en daarmee gaat ook kwaliteit gepaard. Het kan dus voorkomen dat wij sommige klanten niet aannemen.

Niet uit arrogantie, maar omdat wij het belangrijk vinden dat jij dezelfde ambitie hebt en omdat de kwaliteit hoog in het vaandel moet staan.

MVO

Wij zijn groot voorstander van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo zorgen wij goed voor onze collega's én de wereld. Lees meer over ons MVO beleid.

WAAROM SMARTRANKING

KLANTENLIEFDE

Wij gaan voor jouw organisatie door het vuur, net zoals we dat zouden doen voor de liefde van ons leven. Resultaat is wat je van ons kunt verwachten. Samen met een dosis jarenlange vakkennis vormt dit het elixer voor een succesvolle en winstgevende campagne voor jouw organisatie.

IMPACT

Wat wij doen heeft impact. Met een doordacht en datagedreven strategie gaan wij aan de slag. Of het nu om consultancy, optimalisatie of migratie gaat: alles is gericht op SEO met impact en resultaat.

SmartRanking

SPECIALISTEN

Bij SmartRanking maken we een bewuste keuze als het gaat over ons werkveld. Er zijn vandaag de dag honderden online marketingbureaus die alles aanbieden. SmartRanking richt zich enkel op zoekmachine optimalisatie, want daar zijn wij goed in.

SmartRankers

SMARTRANKERS

Jarik Oosting
Rianne Boven
Lotte Janssen
Laurens Jove Rodríguez
Karsten Oude Nijeweme
Marthijs Wijngaarden
Robin Hommes
Jarno Dijkstra
Kikkers
SmartRankers
SmartRanking denkt echt met ons mee

SmartRanking denkt echt met ons mee

"SmartRanking zorgt ervoor dat we samen met passie kunnen werken aan waar het om draait: het eindproduct. Ze denken echt met ons mee, niet alleen vanuit technisch inzicht, maar ook met enthousiasme en creativiteit."

Noah Korevaar - Head of Content bij TMG (Telegraaf Media Groep)

Wij zijn erg blij met SmartRanking!

Wij zijn erg blij met SmartRanking!

"SmartRanking is een SEO bureau die met je meedenkt om nog beter gevonden te worden in de zoekmachines. Zo heeft SmartRanking ons geholpen met het vormgeven van onze search strategie en het uitvoeren daarvan. Voor al mijn marketingvragen kon ik terecht bij Jarik, de communicatie was altijd duidelijk en onderbouwd. Daarnaast is SmartRanking erg flexibel, in het geval van haast kunnen meerdere dingen tegelijk opgepakt worden. Wij vinden de samenwerking met SmartRanking dan ook erg prettig!”

Joris Jonkman - Marketing manager bij Watermelon

SmartRanking is het juiste SEO bureau om hogerop in Google te komen

SmartRanking is het juiste SEO bureau om hogerop in Google te komen

"SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen. De perfecte combinatie van SmartRanking tussen de juiste inzet en overleg op het juiste moment heeft geleidt tot mooie SEO-resultaten die ons daadwerkelijk een beter bedrijfsresultaat leveren."

Daniël Heesen - Marketing manager bij Bustotaal

Ik ben nog beter gaan ranken op competitieve keywords

Ik ben nog beter gaan ranken op competitieve keywords

"Ik heb altijd mijn eigen SEO gedaan, maar sinds een paar maanden helpt SmartRanking me met linkbuilding en technische SEO zaken. Sindsdien heb ben ik nog beter gaan ranken op competitieve keywords."

Nico Oud - Ondernemer en businesscoach

Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking

Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking

“Al vanaf het begin hadden we een goed gevoel bij SmartRanking. De persoonlijke aandacht en het meedenken in onze ideeën was precies waar wij naar op zoek waren. Een goede basis voor een langdurige samenwerking. SmartRanking helpt ons voornamelijk met Linkbuilding, maar ook daaromheen geven zij pro-actief tips en advies en kunnen we altijd bij hen terecht met vragen of voor een sparsessie. De samenwerking heeft veel resultaat opgeleverd en wij zijn van mening dat het nog veel meer zal opleveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met de samenwerking en zullen daarom nog lang met SmartRanking zaken doen.”

Robert de Vries - Online marketeer bij Visser Assen

SmartRankers

OOK SEO RESULTAAT BEHALEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen