Bereik meer met SmartRanking.

Wij zijn SmartRanking. Geen online marketing bureau, maar online marketing specialisten.

over ons

Online marketing specialisten

Wij zijn SmartRanking. Net even anders dan anderen. Geen online marketing bureau, maar online marketing specialisten. Ons kantoor bevindt zich in Groningen, onze klanten door heel Nederland. Wij mogen met trots werken voor grote en kleine, bekende en minder bekende bedrijven, allemaal evenveel geliefd door de SmartRankers. Wij geloven erin dat je moet doen waar je goed in bent. In ons geval is dat zoekmachine marketing en social media marketing. Alle SmartRankers hebben een focus op een specifiek vakgebied. Op deze manier werken wij met ons team aan het succes van onze klanten. Ons slogan is niet voor niets: "Bereik meer met SmartRanking". 

Onze visie op de online marketing wereld 

SmartRanking is in 2015 opgericht door Jarik, met de visie dat er binnen de online wereld te weinig gespecialiseerde bureaus zijn. Binnen de markt opereren er veel bureaus onder de naam 'Online marketing bureau' of 'Full-service internetbureau', die allerlei marketing werkzaamheden uitvoeren. Jarik was van mening dat een marketeer slechts goed is op één of twee vakgebieden en niet overal volledige kennis van kan hebben. Bij veel bureaus is het echter zo dat een medewerker alle marketing werkzaamheden, van A tot Z, uitvoert. Hierdoor wordt het best haalbare resultaat nooit bereikt. Vanuit deze gedachte is SmartRanking opgericht. Wij focussen op zoekmachine marketing en social media marketing, want daarvan weten wij zeker dat wij er goed in zijn.

over ons
SmartRankers

SMARTRANKERS

Jarik Oosting Strateeg
Rianne Boven Content Queen
Marrit Wouda Content Queen
Tom Kootstra Content King
Annemiek Jager Content Princess
Laurens Jove Rodriguez Plaatjesmaker
Loïs Grimmius Plaatjesmaker
Lotte Janssen Zoekmachinist
Felicity Parrott Cijferwonder
Izet Oosting Kantoorklerk
Kikkers Licht ontvlambaar
SmartRankers
SmartRanking denkt echt met ons mee

SmartRanking denkt echt met ons mee

SmartRanking zorgt ervoor dat we samen met passie kunnen werken aan waar het om draait: het eindproduct. Ze denken echt met ons mee, niet alleen vanuit technisch inzicht, maar ook met enthousiasme en creativiteit.

Noah Korevaar - Wayne Parker Kent
Wij zijn erg blij met SmartRanking!

Wij zijn erg blij met SmartRanking!

“Wij werken al een tijdje fijn samen met SmartRanking. Ze denken altijd met ons mee om nóg beter gevonden te worden in de zoekresultaten en nog meer uit onze advertenties te halen. Bovendien is SmartRanking erg flexibel en kunnen er veel dingen gelijk worden opgepakt wanneer er haast bij is. De communicatie met Jarik is top en hij legt op een duidelijke manier uit waarom hij bepaalde dingen heeft gedaan en wat de uitkomst ervan is. Wij zijn erg blij met SmartRanking!”

Manuela Warnar - Watermelon
SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen.

SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen.

SmartRanking is de juiste partij om hogerop in Google te komen. De perfecte combinatie van SmartRanking tussen de juiste inzet en overleg op het juiste moment heeft geleidt tot mooie SEO-resultaten die ons daadwerkelijk een beter bedrijfsresultaat leveren.

Daniël Heesen - Bustotaal
SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen