MVO

Omdat wij de maatschappij belangrijk vinden.

Als snelgroeiend bureau zijn wij erg blij met de kansen en mogelijkheden die wij hebben. Hierdoor ontstaat er voor ons ook een mogelijkheid om iets goeds terug te doen. Om deze reden ondersteunen wij een aantal goede doelen.

Stichting Redt een Kind

Via Stichting Redt een Kind sponsoren wij een familie in Burundi. Door onze bijdrage aan het project in het dorp kunnen de kinderen naar school, wordt er een spaar- en leensysteem opgezet en kan de vader van het gezin investeren in een landbouwbedrijf zodat de kinderen meer gevarieerd kunnen eten.

4Ocean

Plastic in de oceaan is een groot probleem voor dieren en mensen en zorgt voor serieuze problemen. Wij steunen 4Ocean, een initiatief dat plastic uit de zee haalt en dit recyclet.

The Ocean Cleanup 

Naast het initiatief 4Ocean steunen wij ook Stichting The Ocean Cleanup. Een Nederlandse stichting die zich ook inzet voor het schoonmaken van de oceaan.

Fruit en beweging

Naast de goede doelen die wij steunen is het welzijn van alle collega's ook van belang. Dagelijks zorgen wij voor een gezonde lunch en fruit. Door onze voetbaltafel krijgt elke medewerker dagelijks ook beweging tijdens de pauzes en meerdere collega's lopen in de pauze een rondje door de stad.

 

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen