Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Omdat wij de maatschappij belangrijk vinden.

Als snelgroeiend SEO bureau zijn wij erg blij met de kansen en mogelijkheden die wij hebben. Hierdoor ontstaat er voor ons ook een mogelijkheid om iets goeds terug te doen. Om deze reden ondersteunen wij een meerdere goede doelen en zetten wij ons in voor een gezonde levensstijl van alle collega's (en dus ook de knapste man van Groningen). Verdeeld over alle goede doelen doneren wij in totaal circa €4.500 op jaarbasis.

Stichting Red een Kind

Via Stichting Redt een Kind sponsoren wij een familie in Burundi. Door onze bijdrage aan het project in het dorp kunnen de kinderen naar school, wordt er een spaar- en leensysteem opgezet en kan de vader van het gezin investeren in een landbouwbedrijf zodat de kinderen meer gevarieerd kunnen eten.

Vrienden van Martini Ziekenhuis

Een verblijf in het ziekenhuis brengt voor de meeste mensen spanning en onzekerheid met zich mee. Vrienden van het Martini Ziekenhuis zorgt voor extra voorzieningen in het Martini Ziekenhuis die door het ziekenhuis zelf niet aangeschaft kunnen worden, omdat dit vanwege publiekelijk geld niet toegestaan is. Projecten zijn onder andere Virtual Reality brillen voor brandwondenpatiënten, een stiltecentrum en sfeervolle wacht- en familiekamers.  

FC Groningen

SmartRanking is als sponsor betrokken bij FC Groningen, dé voetbalclub van het Noorden. Op diverse manieren is FC Groningen maatschappelijk betrokken bij diverse regio's in het noorden van Nederland.

Daughters of Cambodia

Daughters of Cambodia is een non-profit organisatie die zich inzet voor het bevrijden van mensen die vastzitten in de seksindustrie van Cambodja. Door middel van lessen, herstelprogramma's, medische hulp, counselling en banen helpt Daughters of Cambodia deze mensen aan een goede toekomst.

GSV Groningen

De Gereformeerde Studentenvereniging, de GSV, is een christelijke studentenvereniging met een gereformeerde basis. Wij steunen de GSV als sponsor.

Every Nation Churches & Ministries

Every Nation Churches & Ministries is een wereldwijde organisatie van kerken en campusbedieningen. De organisatie bevindt zich in zeven regio's over de hele wereld. Wij ondersteunen één van de vrijwilligers die voor Every Nation werkt.

4Ocean

Plastic in de oceaan is een groot probleem voor dieren en mensen en zorgt voor serieuze problemen. Wij steunen 4Ocean, een initiatief dat plastic uit de zee haalt en dit recyclet.

The Ocean Cleanup 

Naast het initiatief 4Ocean steunen wij ook Stichting The Ocean Cleanup. Een Nederlandse stichting die zich ook inzet voor het schoonmaken van de oceaan.

Groene webhosting

Het internet is verantwoordelijk voor 10% van het totale wereldwijde energieverbruik, waarbij datacenters verantwoordelijk zijn voor 2-3% van het totale wereldwijde energieverbruik. Er wordt dus een enorme hoeveelheid energie verbruikt bij het bezoeken van websites. Om de milieu-impact van onze website te minimaliseren wordt onze website volledig groen gehost via TransIP, met Nederlandse duurzame energie.

Fruit en beweging

Naast de goede doelen die wij steunen is het welzijn van alle collega's ook van belang. Dagelijks zorgen wij voor een gezonde lunch en fruit. Door onze voetbaltafel krijgt elke medewerker dagelijks ook beweging tijdens de pauzes en meerdere collega's lopen in de pauze een rondje door de stad.

SmartRankers

SAMEN MEER BEREIKEN?

Wij drinken graag een warme of koude (én na 4 uur een alcoholische) versnapering met jou! Laat je contactgegevens achter en we bellen je terug om een afspraak in te plannen.

Heresingel 18A, Groningen