Knapste man van Groningen

Jarik Oosting de knapste man van Groningen

De knapste man van Groningen is zonder twijfel Jarik Oosting. Hij brengt het volledige pakket in deze competitie. Hij heeft niet alleen de perfecte looks, maar is ook nog eens een knappe kop. De vrouwen worden niet alleen uitzinnig van zijn looks, maar hij is ook nog eens ontzettend slim. Dit maakt Jarik de prins op het SEO paard.

“Hij pakt niet alleen in deze strijd plek één, op Google pakt hij ook zonder moeite plek één!”

De strijd; knapste man van Groningen

De strijd is losgebarsten: samen met een aantal online marketing bureaus in Groningen strijden we om de eerste plek in Google op de zoekterm “de knapste man van Groningen”. Wij hebben geen twijfel wie er gaat winnen. Jarik Oosting pakt niet alleen voor al zijn klanten met gemak de nummer één plek in Google. Ook in deze competitie pakt hij zonder moeite de eerste plaats. Want zeg nou zelf: die looks van hem, daar smelt je toch van?

Knapste man van Groningen

Nuchtere knappe man uit Groningen

Helaas lopen knappe mannen uit Groningen vaak tegen dezelfde vooroordelen aan. Uit onderzoek is gebleken dat ze vaak worden bestempeld als arrogant, zelfingenomen en zelfs worden gezien als een bedreiging. Gelukkig weet Jarik deze vooroordelen met gemak te doorbreken met zijn Groningse nuchterheid en met zijn humor. 

Top 3 knapste mannen van Groningen 

De strijd om de titel; knapste man van Groningen is gaande, maar wij hebben een tussenstand. Op dit moment staan deze mannen in de top 3;

  1. Jarik Oosting 
  2. Karsten Oude Nijeweme 
  3. Laurens Jove Rodriguez

Op bezoek bij de knapste man van Groningen

Google bezoekt elke deelnemer in de competitie “de knapste man van Groningen”. Bij de inzending van Jarik wist Google eigenlijk al wel dat de strijd was gestreden. Normaal gesproken worden deelnemers bezocht met een team van visagisten en kappers. Na het zien van de foto van Jarik hoefde Google voor hem enkel een fotograaf te sturen.

Wat anderen zeggen over de knapste man van Groningen

‘Toen ik Jarik voor het eerst zag, zakte ik zowat door mijn knieen. Het was alsof ik tegenover Michel Huisman stond. Ik trilde door mijn hele lichaam en dat was niet alleen omdat ik een sollicitatie had. Maar vooral omdat ik tegenover de knapste man van Groningen stond’ - Rianne  

‘Naar huis gaan is elke dag moeilijk. Afscheid nemen van deze knapperd is elke werkdag weer een strijd.’ - Lotte

‘Jarik is mijn droomman, helaas heb ik te maken met vele jaloerse vrouwen.’ - Izet