Social Media Marketing

Social Media Marketing

Actieve en professionele social media profielen zorgen ervoor dat jouw bedrijf op kaart wordt gezet.
Social Media Marketing

Wat wij doen

  1. Social media scan
  2. Ontwerp social media pagina(‘s)
  3. Content creatie
  4. Webcare
  5. Creatie van interactie
  6. Vormgeving
  7. Advertentiebeheer
  8. Volledige ontzorging

Dankzij het inzetten van social media marketing is het mogelijk de interactie met jouw doelgroep te vergroten, evenals jouw naamsbekendheid. Social media bieden tegenwoordig veel functies en mogelijkheden om jouw doelgroep gericht te bereiken, wat jouw doelgroep ook is!

Door social media marketing uit te besteden bij Smart Ranking zorg je voor een actief en goed onderhouden social media profiel. Dit vergroot de naamsbekendheid en betrokkenheid van jouw doelgroep. Door het goed in zetten van social media zorg je voor een duurzame band met (potentiële) klanten. Een goede social media pagina triggert jouw volgers om over te gaan tot handelen. Daarnaast zorg je met een actieve pagina voor meer bezoekers naar jouw website. Onze professionele berichten laten zien hoe uniek, goed en betrouwbaar jouw bedrijf is. Wij verzorgen marketing op elk sociale medium dat bestaat, of het nu Pinterest, Twitter, Instagram, LinkedIn of Facebook is.

Je Social Media Marketing uitbesteden

Heb je zelf geen tijd om jouw social media up-to-date te houden? Of heb je geen ervaring met en kennis van social media? Schakel dan de professionals van Smart Ranking in. Wij nemen jouw gehele social media beheer uit handen en zorgen voor het best mogelijke resultaat.

Afhankelijk van de uit te voeren werkzaamheden starten onze marketeers met het posten van interessante berichten en acties. Jouw persoonlijke markteer zal maandelijks de analyses, resultaten en metingen van jouw social media terugkoppelen.

Social media marketing voor B2B en B2C

Tegenwoordig is vrijwel iedereen actief op social media als Facebook, Twitter en Instagram. Daarom maakt het niet meer uit of jouw onderneming zich richt op B2B of B2C, aangezien het mogelijk is om vrijwel iedereen te bereiken.

Social media marketing kanalen

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

Tumblr

LinkedIn

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Wij hebben een groot aantal klanten aan online succes geholpen.

FEITEN SOCIAL MEDIA

>10 MLN NEDERLANDSE FACEBOOK GEBRUIKERS

>3 MLN NEDERLANDSE INSTAGRAM GEBRUIKERS

>4 MLN NEDERLANDSE LINKEDIN GEBRUIKERS

>2.5 MLN NEDERLANDSE PINTEREST GEBRUIKERS

0
min/dag
TIJD OP FACEBOOK

Nederlanders besteden per dag gemiddeld 20 minuten aan Facebook.

0
%
GEBRUIKT SOCIAL MEDIA

Maar liefst 80% van de Nederlanders gebruikt één of meer social media kanalen.

0
%
MOBIELE GEBRUIKERS

Ongeveer 85% van de gebruikers van veel social media kanalen, zoals Facebook, bezoekt het kanaal met een mobiele telefoon.

Kunnen wij jou helpen met social media marketing?

Ons ervaren en creatieve team staat dagelijks klaar om de beste social media campagnes voor onze klanten te realiseren! Mogen wij ook voor jou aan de slag gaan met een knallende social media marketing campagne?

Vrijblijvende aanvraag