Social media bureau

Scoor op social media dankzij een creatieve en originele strategie.
Facebook uitbesteden

Waarom wij jouw social media bureau zijn?

  1. Jonge ervaren social media marketeers
  2. Creatief én origineel
  3. Vergroting van het organische bereik
  4. Wij denken mee

Aanwezig zijn op Social Media is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Naast promotie via zoekmachine marketing valt er ook veel te halen uit Social Media Marketing. Naamsbekendheid, connectie en interactie met de doelgroep en conversie zijn slechts enkele positieve gevolgen van actieve social media kanalen.

Bureau voor de uitbesteding van uw Social Media

Weet je zelf niet zo goed hoe je je social media pagina’s op de best mogelijke manier in moet zetten? Daar helpen we je graag bij. Smart Ranking is een bureau wat de juiste social media kennis in huis heeft om optimaal te scoren op verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram, Twitter en overige social media. Met onze content zorgen wij ervoor dat de doelgroep wordt geactiveerd en dat jouw social media kanalen on top of mind blijven.

Social Media laten scoren

Wij weten welke content scoort op de verschillende kanalen en welke niet. Deze kennis combineren wij met onze grafische kennis. Zo zorgen wij ervoor dat posts op social media jouw doelgroep bereikt. Om optimaal te scoren op social media gebruiken wij meerdere tools: advertentiebeheer, content creatie en webcare. Door deze onderdelen met elkaar samen te laten werken op jouw sociale kanalen bereik je het meest optimale resultaat. Wij realiseren prikkelende campagnes en content die interactie uitlokt. Hoe meer interactie, hoe meer conversies. En dat is precies wat je wilt.

Werkwijze

Na een afspraak zullen wij langskomen om samen de juiste strategie te bepalen. Afhankelijk van jouw wensen zullen wij jou elke week de content voorleggen en deze voor je op de social media kanalen plaatsen. Zo heb je zelf invloed op welke berichten online komen op jouw social media. Na elke maand zullen we je voorzien van een analyse en de resultaten. Zo zullen wij samen tot het beste resultaat komen.

Social media marketing kanalen

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

Tumblr

LinkedIn

Wat klanten over ons zeggen

FEITEN SOCIAL MEDIA

>10 MLN NEDERLANDSE FACEBOOK GEBRUIKERS

>3 MLN NEDERLANDSE INSTAGRAM GEBRUIKERS

>4 MLN NEDERLANDSE LINKEDIN GEBRUIKERS

>2.5 MLN NEDERLANDSE PINTEREST GEBRUIKERS

0
min/dag
TIJD OP FACEBOOK

Nederlanders besteden per dag gemiddeld 20 minuten aan Facebook.

0
%
GEBRUIKT SOCIAL MEDIA

Maar liefst 80% van de Nederlanders gebruikt één of meer social media kanalen.

0
%
MOBIELE GEBRUIKERS

Ongeveer 85% van de gebruikers van veel social media kanalen, zoals Facebook, bezoekt het kanaal met een mobiele telefoon.

Kunnen wij je helpen?

Ons jonge en creatieve team helpt jou graag om succesvol te worden op social media kanalen. Wij denken met je mee, ook over de in te zetten kanalen. Met onze efficiënte werkwijze maken wij social media marketing voor alle ondernemingen betaalbaar. Smart Ranking wil als social media bureau jou ook graag helpen!

Vrijblijvende aanvraag