Linkbuilding

Linkbuilding

Op een duurzame manier de autoriteit van je website vergroten.
linkbuilding

Wij kenmerken ons door

  1. Kwalitatieve links
  2. Relevante links
  3. Een duurzame linkbuilding strategie
  4. Natuurlijk linkprofiel
  5. Divers linkprofiel

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is één van de drie pijlers van SEO. Linkbuilding draait simpelweg om het verkrijgen van links naar een bepaalde website of webpagina. Zoekmachines bepalen de populariteit van een website op basis van deze links. Hoe hoger de kwaliteit van de links, des te gunstiger is dit voor de autoriteit van je website.

Linkbuilding uitbesteden bij Smart Ranking

Wil je je website hoger laten scoren in de zoekmachines? Laat dan jouw linkbuilding uitbesteden bij Smart Ranking. Met meer dan 8 jaar ervaring zijn wij een betrouwbare linkbuilding specialist.

Bij Smart Ranking staat duurzaam linkbuilden centraal. Dit houdt in dat wij aan de hand van een op maat gemaakte linkbuilding strategie gaan bouwen aan een kwalitatief, natuurlijk en divers linkprofiel voor je website of webshop. Bovendien controleren wij het profiel regelmatig zodat slechte links worden verwijderd.

Kwalitatief linkprofiel

Voorheen werd de kwaliteit van een link gemeten door Google PageRank. Tegenwoordig wordt dit bepaald door andere signalen, zoals de relevantie van de link, de Page Authority (PA), Domain Authority (DA), Trust Flow (TF), Citation Flow (CF) en de spam score van een webpagina. Al deze factoren worden per link door ons handmatig tegen elkaar afgewogen.

Natuurlijk linkprofiel

Linkbuilding is nog altijd een krachtige manier om de populariteit van een website te vergroten. Zoekmachines als Google zijn daarom geen voorstander van linkbuilding en vinden dat links op een natuurlijke manier moeten ontstaan. Dit betekent niet dat zelf helemaal geen links mogen worden aangevraagd, maar wel dat linkbuilding altijd een voorzichtige aanpak vereist. Het proces moet organisch verlopen.

Divers linkprofiel

Naast een kwalitatief en natuurlijk linkprofiel is het van belang dat deze divers is. Wij zorgen voor een variatie in anchorteksten, een gezonde combinatie van follow en no-follow links en links vanaf verschillende IP-adressen.

Waarom linkbuilding uitbesteden bij ons?

Kwalitatief linkprofiel

Natuurlijk linkprofiel

Divers linkprofiel

Duurzaam linkprofiel

Wat klanten over ons zeggen

Wij hebben een groot aantal klanten aan online succes geholpen.

FEITEN OVER GOOGLE

2.3 MLN ZOEKOPDRACHTEN PER SECONDE

3.5 MLD ZOEKOPDRACHTEN PER DAG

>50% MOBIELE GEBRUIKERS

60 BILJOEN GEINDEXEERDE PAGINA'S

0
%
MARKTAANDEEL DESKTOP

Google heeft in Nederland een marktaandeel van 90,59% op desktops.

0
%
MARKTAANDEEL MOBIEL

Google heeft een marktaandeel van maar liefst 98,60% op mobiele apparaten.

0
%
MARKTAANDEEL TABLET

Het marktaandeel van Google op tablets in Nederland is 97,36%.

Meer weten over linkbuilding?

Heb je vragen over linkbuilding? Of wil je graag kijken hoe wij je kunnen helpen met linkbuilding? Vul dan gerust ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wij hebben ruime ervaring met het uitvoeren van linkbuilding, voor verschillende bedrijven: van groot tot klein!

Vrijblijvende aanvraag