SEO consultancy

SEO consultancy

Behaal het beste resultaat in samenwerking met onze consultants.
SEO consultancy

Wil je zelf jouw zoekmachine optimalisatie op touw zetten, maar heb je geen idee waar je moet starten of waar je op moet letten? Wij helpen je graag bij jouw eerste stappen in de wondere wereld van SEO. Wij hebben de knowhow in huis om je te begeleiden zodat je nu én in de toekomst de handvatten hebt om blijvend te scoren. Ook voor bedrijven die marketeers in dienst hebben kan SEO consultancy grote voordelen hebben. Zo hoeven de marketeers zich niet volledig in alles van SEO te verdiepen. De website/webshop zal altijd volledig up-to-date zijn doordat alle factoren aangepakt worden. Een SEO consultancy traject sluit goed aan bij de langetermijnstrategieën die opgesteld worden. Het grote voordeel van de consulten is dat alle werkzaamheden in-house uitgevoerd kunnen worden, maar dat de input en feedback wel vanuit een gespecialiseerde organisatie komt. Uiteindelijk zal dit niet alleen meer organische omzet opleveren, maar kan het ook een forse besparing in de kosten voor Adwords met zich meebrengen.

  1. Begeleiding om goed te blijven scoren in Google
  2. Altijd up-to-date
  3. Feedback en input vanuit specialisten

Het maximale resultaat dankzij onze SEO consultants

Eén consult is niet genoeg. SEO verandert namelijk iedere dag weer. Zo kan Google met een update komen waardoor het SEO-landschap er ineens heel anders uitziet. Daarom bieden wij een maandelijkse abonnement aan. Dit zorgt voor continuïteit voor beide partijen. Met behulp van (online) meetings evalueren wij periodiek de strategie en passen wij deze aan waar nodig. Ook verzorgen wij de benodigde feedback, zodat het maximale resultaat behaald wordt.

Wij leren jouw bedrijf beter kennen zodat wij jou van diepgaande analyses en rapporten kunnen voorzien over interne linking, titles en meta descriptions, landingspagina’s, SEO-teksten en zelfs de techniek achter de website. Zo zorgen wij ervoor dat echt alles onder de loep genomen wordt. Tijdens het consultancy traject voorzien we je van (intensieve) begeleiding, zodat alles goed wordt geoptimaliseerd. Meer weten? Neem dan vooral contact op.

Hoe gaan wij te werk?

Intake

Analyse

Strategie

Monitoring

Bedrijven die je voor zijn gegaan

Feiten

>50 LOPENDE TRAJECTEN

>10000 BACKLINKS VERKREGEN

>5000 ZOEKWOORDEN OP 1E PAGINA

>50000 DAGELIJKSE BEZOEKERS

0
NUMMER 1 POSITIES

Voor onze klanten hebben wij 285 nummer 1 posities behaald. Elke dag werken wij hard voor het beste resultaat.

0
jaren
ERVARING

Wij weten wat wel werkt én wat niet werkt.

>
0
TRAJECTEN AFGEROND

Voor onze klanten hebben wij reeds meer dan 200 trajecten (succesvol) afgerond.

Verblijvende aanvraag